ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Είμαι ο Κωνσταντίνος Γαλάνης, έχω σπουδάσει Βιομηχανικό Σχεδιασμό και ζω στην Αθήνα. Σε όλη την διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας εξειδικεύτηκα στο σχεδιασμό επίπλου και κυρίως στα έπιπλα εσωτερικού χώρου, κουζίνας, ντουλάπας, παιδικού υπνοδωματίου κτλ. Τα τελευταία χρόνια οι δραστηριότητες μας επεκτείνονται και εκτός των συνόρων και έχουμε καταφέρει σημαντική προώθηση προϊόντων μας στο εξωτερικό, κυρίως σε Κύπρο και Αγγλία.

 

Η ιδιαιτερότητα μας κυρίως είναι πως δεν παράγουμε τυποποιημένα προϊόντα. Επί το πλείστον οι δουλειές μας, σε Ελλάδα και εξωτερικό, σχεδιάζονται εκ του μηδενός και παράγονται ειδικά για τον εκάστοτε πελάτη. Είναι δηλαδή μοναδικές. Αυτό πρακτικά για τον πελάτη σημαίνει ελευθερία επιλογής σε διαστάσεις και υλικά. Κολόνες, δοκάρια ή εσοχές του τοίχου, δεν αποτελούν για εμάς “νεκρό” χώρο καθώς είμαστε σε θέση, όπου επιτρέπεται τεχνικά, να επενδύσουμε την κάθε επιφάνεια, αυξάνοντας έτσι τον αποθηκευτικό χώρο, ενώ ταυτόχρονα έχουμε συμμετρικά και καλαίσθητα οπτικά αποτελέσματα.

 

Πως δουλεύουμε;

  • Αρχικά κλείνουμε ραντεβού για να μετρήσουμε τον χώρο σας,

  • εκεί θα συζητήσουμε για τα υλικά και τις ανάγκες σας,

  • θα σχεδιάσουμε και θα σας παρουσιάσουμε σε 3d ηλεκτρονική μορφή τις προτάσεις μας,

  • στη συνέχεια αναλύουμε μαζί σας το σχέδιο και κάνουμε τις αναγκαίες τροποποιήσεις,

  • δίνουμε την οικονομική μας προσφορά,

  • εφόσον συμφωνήσουμε προχωρούμε στην παραγωγή.

Κατασκευάζουμε τα έπιπλα σας, έχοντας ως γνώμονα τα θέλω σας και τις πραγματικές σας ανάγκες. Τίποτα προκατασκευασμένο τίποτα τυποποιημένο. Όλα τα έπιπλα κατασκευάζονται στην Ελλάδα. Είμαι σχεδιαστής παραγωγής και σας προτρέπω να επικοινωνήσετε μαζί μου για οποιαδήποτε πληροφορία.